Us expliquem intimitats del despatx: En el moment en què vam decidir obrir un despatx d’arquitectura i enginyeria ens vàrem plantejar on situar la seva seu. Tenint clar que preteníem un negoci de proximitat i amb accent propi vam decidir emplaçar-nos al bell mig del Vallès, a escassos 25km del centre de Barcelona.

La proximitat a la gent no es forja amb dos dies i per això vam decidir formar part dels projectes i activitats més engrescadores de la zona. Projectes ambiciosos i amb pocs recursos, organitzats i tirats endavant per col·laboracions desinteressades de gent compromesa amb aquesta regió i la seva gent.

Gairebé sense pensar-ho, vam decidir ser un dels “spónsors” de l’Hoquei Club Palau de Plegamans per la temporada 2014-2015, que amb uns cent cinquanta jugadors i una vintena d’equips, tenia (i té) el seu equip femení a la primera divisió a nivell estatal: l’”Ok Lliga”. Després d’un parell de temporades d’adaptació a la màxima competició començaren a arribar títols, finals, MVP’s i algunes de les jugadores han guanyat diversos mundials amb la selecció absoluta.
Ahir van guanyar l’OK Lliga Catalana, en la “Final Four” disputada, precisament, al “nostre pavelló” amb el nostre logo de fons.

Un projecte amb un humil pressupost, però gran en valors, ambició i voluntariat de pares i persones properes al club, que han portat el nom d’un poble de catorze mil habitants a la part més alta de la classificació d’una competició estatal i europea.

La nostra aportació econòmica a aquest gran projecte és molt simbòlica, però necessària per cobrir la llarga llista de despeses. Tot i així és una de les iniciatives que més il·lusió ens ha fet engegar en aquests primers sis anys d’activitat i ens sentim molt orgullosos de formar-ne part.