Rehabilitació Hotel Platja d’Aro

Fa uns dies que han començat els enderrocs per a la reforma integral de l’Hotel de Platja d’Aro, en el que col·laborem amb els companys de Trinomi Arquitectura. Un cop retirats els trasdossats, falsos sostres i paviments estem comprovant que els gruixos i l’estat de conservació dels elements estructurals sigui el correcte, per tal de confirmar els reforços i pressupost previst en el Projecte d’Execució d’Estructures.

L’emblemàtic edifici se situa al vell mig de Platja d’Aro, en una parcel.la triangular i rematat per una torre al vèrtex de la mateixa, ocupant tota la façana a carrer i deixant un pati interior amb molt encant. L’edifici és d’estructura de murs i pilars de totxana i maó massís, i sostres unidireccionals de biguetes autoportants de formigó i volta catalana de maó pla de cantell, sense capa de compressió de formigó armat. Ha sofert algunes ampliacions i modificacions, de les que destaquen els reforços contra l’aluminosi de les bigues prefabricades de la majoria dels forjats originals.

Es preveu adaptar-ne els accessos i actualitzar les normatives d’accessibilitat, evacuacions i incendis, i s’aprofita per fer una revisió a fons de l’estat estructural de l’edifici.

Les obres s’aturaran durant les setmanes d’estiu, amb màxima afluència de turistes a la població del Baix Empordà, i es caracteritzen per mantenir l’activitat comercial en Planta Baixa durant tot el seu desenvolupament.

2 thoughts on “Rehabilitació Hotel Platja d’Aro

    1. Hola Ana, l’ús de l’Hotel seguirà sent el mateix, malgrat el format d’habitacions canvia. Es pretén reformar interiors i garantir evacuacions segons normatives. Salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *