Som Campiones d'Europa i Triplet!

Aquest passat 30 de maig, l’equip femení de l’Hoquei Club Palau s’ha proclamat Campió d’Europa en una “final a 8” celebrada, precisament, a Palau-solità i Plegamans, guanyant de manera contundent les vigents campiones, el Voltregà, per 6-1.
I és que aquesta està sent una temporada històrica per l’equip del club vallesà, que acumula el seu tercer títol després de conquerir l’OK Lliga Catalana, la passada tardor, i l’Ok Lliga Fem, la setmana passada! Primer “Triplet” que podria durar poc ja que d’aquí una setmana es disputa la Copa de la Reina
Aquesta és la setena temporada que en som patrocinadors i mai hauríem esperat que aquest moment podria arribar! Quan l’equip femení va pujar a la primera categoria estatal el club va notar notablement l’augment de despeses i ens va semblar bona opció aportar el nostre granet de sorra a un dels clubs que porta el nom del poble que acull la nostra empresa. El retorn a aquest petit i quasi insignificant fet ha estat majúscul i no podem fer altra cosa que estar orgullosos i agraïts de formar part d’aquest fantàstic projecte. Visca l’Hoquei Club Palau!!

Altres entrades