Participem al curs de rehabilitació

El divendres passat dia 16 es va iniciar a l’Escola Sert, -Escola de formació del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC)- la 4a edició del Curs de càlcul d’estructures en rehabilitació, i concretament el mòdul de Fonaments, murs i pilars, del que participem com a docents.

El curs té per objectiu formar als tècnics en temàtica específica per rehabilitació en edificació, amb matèria adreçada especialment per l’aplicació directa en la professió. El curs, dirigit per Robert Brufau i David Lladó, compta amb classes úniques de diversitat de professionals, entre els quals hi som presents.

Aquest mòdul tracta de forma detallada els elements portants de les estructures arquitectòniques (fonaments, murs, pilars…) que són els que en cas de patir una deficiència suposen un col·lapse immediat d’una part important de l’edifici, i està adreçat a professionals d’arreu que es vulguin especialitzar en aquest camp.

La nostra participació al curs se centra en els “elements que contacten amb el terreny” –fonaments i murs de contenció-, exposant els principals sistemes i estratègies d’actuació, reparació i reforç, i unes nocions sobre mecànica del sòl i comportament deformacional del terreny al llarg del temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *