Estrenem web professional

Després de mesos de feina, programació i recopilació d’informació acabarem aquest mes de febrer amb gran alegria en poder obrir públicament la nostra web professional.

Ja fa sis mesos des que vam emprendre el projecte professional d’obrir un despatx d’arquitectura, rehabilitació i estructuresi ha estat un esforç titànic crear -en aquest temps i en paral.lel als projectes que hem anat fent amb dedicació plena- una imatge corporativa i els corresponents logotips, ubicar físicament el despatx en un local i condensar la informació de l’equip i del nostre projecte professional en una web.

La podeu visitar seguint l’enllaç www.jordipayola.com, on trobareu informació dels projectes destacats en els que hem participat, els membres de l’equip o els serveis professionals que oferim, i diverses formes de contacte per si desitgeu més informació.

També hi hem volgut incloure un apartat que hem anomenat blog, amb les notícies d’actualitat relacionades amb la nostra activitat professional, i on trobareu informacions dels nostres projectes, de temes formatius, col.laboracions o curiositats relacionades amb el món de la construcció.

De part de tot l’equip, esperem que us agradi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *