Obert nou mirador al Born de Barcelona

Aquesta setmana s’ha obert al públic el nou mirador de les cobertes de l’església de Santa Maria del Mar, al barri d’El Born de Barcelona.

Després de tres mesos d’obres i de limitacions evidents d’accessibilitat en algunes parts de les cobertes per la presència d’operaris treballant, s’ha acabat aquesta primera fase. Probablement sigui la part més destacada de l’emblemàtic edifici, aquest nou mirador ha estat dissenyat per permetre una visió privilegiada de la zona sud de la capital catalana, garantint la màxima seguretat i compliment de les normatives actuals.

Fa ja alguns anys que es fan visites guiades per les cobertes de l’església, però havien de ser en grups reduïts i evitant alguns punts conflictius per falta de baranes o mal estat dels accessos.

La segona fase de les obres, que segueixen avançant, consisteixen en la construcció d’una passera al primer terrat, davant la imponent rosassa de l’edifici, i un recorregut d’evacuació d’emergència fins a un accés més segur i senzill que l’accés de la visita, que es realitza a través dels campanars. S’espera que les obres estiguin totalment acabades el proper mes de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *