Nou mirador a Santa Maria del Mar

Les obres de rehabilitació de les cobertes de l’església de Santa Maria del Mar, al barri del Born de Barcelona i que es van iniciar fa uns dos mesos, han arribat a la seva cota més elevada.

El projecte, que pretén fer accessible públicament les cobertes dels diferents nivells de l’edifici, estarà rematat per un mirador just a la cota del carener de la nau principal. Aquesta setmana s’ha acabat de construir en fusta natural, com la resta del recorregut turístic dissenyat pels diferents terrats de l’edifici.

El recorregut és de gran interès patrimonial ja que permet veure l’edifici des d’una altra perspectiva així com també el teixit del Barri del Born i entorns de la Via Laietana de la capital barcelonina, sent un dels edificis més alts i antics de tota la zona baixa de Barcelona.

Les noves passeres i mirador han estat dissenyades per fer compatible el seu ús turístic amb el de manteniment de l’edifici, especialment dels forats de ventilació natural de la coberta que s’obren manualment a l’estiu i es tapen a l’hivern o en èpoques de pluges.

.