Tornem a Santa Maria del Mar

Després de més d’un any des de la finalització de les passeres de fusta i el mirador de la coberta de l’Església de Santa Maria del Mar, tornem al magnífic i patrimonial edifici gòtic per realitzar un nou projecte a la seva coberta. Ahir a la tarda vam visitar altre cop l’edifici, i vam comprovar, primer, que les passeres han estat un èxit de visites segons ens diuen els responsables i que segueixen en un bon estat de conservació, i segon, per prendre contacte amb la zona de l’absis que és la que haurem d’analitzar les properes setmanes.

La visita a un emblemàtic edifici com aquest sempre és molt agradable pels qui ens dediquem a la rehabilitació patrimonial, i poder trepitjar lliurement la coberta sempre és una excusa perfecte per gaudir de la seva geometria impecable i pujar i baixar pendents, aiguafons i careners sent conscients de ser a gairebé 35 metres d’alçada sobre la nau principal, sense cap més suport que unes voltes de pedra del segle catorze.

Ens esperen uns dies de comprovacions i feina dura de despatx, però sempre hi haurà l’excusa perfecte per tornar a trepitjar les cobertes que ens han vist fer uns quants quilòmetres per damunt seu. En qualsevol cas, molt recomanable és la visita per les passeres de fusta i accés la mirador del barri de la Ribera, la zona del Born i la part baixa de Barcelona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *