Un retall de la Creu

De totes les obres en les que participem ens agrada recollir restes o trossos residuals d’elements estructurals o arquitectònics dels edificis. És una “tradició” de la gent del despatx, i hem acabat col·leccionant un bon grapat de trossos de barres corrugades, rajoles, maons, teules, fustes… de tot tipus de dimensions i acabats que tenim repartides pel despatx, i fent tot tipus de funcions. Probablement és perquè ens agrada gaudir de la construcció dels edificis que durant setmanes dissenyem, repensem i dibuixem i, sobretot, perquè ens encanta la feina d’obra, però som molt conscients que cal un bon disseny i estudi previ -al despatx- per tal que el seu desenvolupament sigui un èxit. I tenir aquests elements ens ho recorda cada dia!

Ahir, diumenge de Rams, es va inaugurar la Creu de Bronze polit que vam penjar des de les voltes de la coberta de l’altar de la Basílica de Santa Maria del Mar, fa unes setmanes. Va ser una jornada festiva entranyable, amb la participació dels gegants del barri i membres de la Parròquia i del Bisbat. Però és d’aquells projectes, que per la tipologia de la intervenció i de l’obra no ens ha permès tenir un record material, per tenir-lo al despatx.

El dia de la Hissada, en parlàvem amb l’escultor Pere Casanovas, i segurament en deurien prendre nota els responsables d’obres i gestió de la Parròquia. I ahir, al final de la inauguració, vam rebre un record personalitzat de la nostra participació en el Projecte d’Hissada de la Creu, que és una rèplica a escala feta amb els retalls de bronze polit de la Gran Creu que presideix el presbiteri i la nau central del magnífic edifici. N’estem molt agraïts del detall, que ja ocupa un racó destacat de la nostra col·lecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *