“Central park” de Barcelona?

Fa unes setmanes l’Ajuntament de Barcelona (BIMSA) ens ha adjudicat l’encàrrec de l’Estudi de l’estructura de cobriment de la línia de tren en l’Avinguda de Roma.

L’objectiu de l’informe és verificar el seu estat de conservació i la seva capacitat màxima per tal d’iniciar un estudi i procés per a la reurbanització d’un tram d’una longitud aproximada d’11 illes de l’Eixample de Barcelona, com ja va avançar fa un temps el mateix ajuntament i se n’ha fet ressò la premsa catalana.

Es pretén poder fer un “pulmó verd” en una zona força cèntrica de l’esquerra de l’Eixample, que aniria des del Carrer Aragó fins la mateixa Estació de Sants, i que recordarà -salvant les diferències- al Central Park de Nova York.

Hem començat els treballs previs de recopilació de documentació i redactat d’un exhaustiu Pla de Cales i verificacions geomètriques i topogràfiques, que s’iniciarà durant les properes setmanes. La particularitat de l’encàrrec és que les visites dins del túnel de RENFE (ADIF) s’hauran de realitzar durant la nit, quan la circulació de trens s’atura.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *