L’Arquitectura de l’Hoquei

En el moment en què vam decidir obrir un despatx d’arquitectura i enginyeria ens vàrem plantejar on situar la seva seu. Tenint clar que preteníem un negoci de proximitat i amb accent propi vam decidir emplaçar-nos al bell mig del Vallès, a escassos 25km del centre de Barcelona.

La proximitat a la gent no es forja amb dos dies i per això vam decidir formar part dels projectes i activitats més engrescadores de la zona. Projectes ambiciosos i amb pocs recursos, organitzats i tirats endavant per col·laboracions desinteressades de gent compromesa amb aquesta regió i la seva gent.

Gairebé sense pensar-ho, vam decidir ser un dels “spónsors” de l’Hoquei Club Palau de Plegamans per la temporada 2014-2015, que amb uns cent cinquanta jugadors i una vintena d’equips, té el seu equip femení a la primera divisió a nivell estatal, l’”Ok Lliga”. Després d’un parell de temporades d’adaptació a la màxima competició, aquesta temporada estan disputant el liderat de l’OK Lliga, contra equips de gran renom i tradició d’hoquei com són el Voltregà, el Manlleu o el Gijón, i per segon any consecutiu s’han classificat per jugar la Copa de la Reina.

Un projecte amb un humil pressupost, però gran en valors, ambició i voluntariat de pares i persones properes al club, que han portat el nom d’un poble de catorze mil habitants a la part més alta de la classificació d’una competició estatal.

La nostra aportació econòmica a aquest gran projecte és molt simbòlica, però necessària per cobrir la llarga llista de despeses. Tot i així és una de les iniciatives que més il·lusió ens ha fet engegar en aquests primers vuit mesos d’activitat i ens sentim molt orgullosos de formar-ne part.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *